YKS Matematik Kitap Önerileri - 2018 - MF - TM -TIP - HUKUK


AYT YKS Matematik Konu Anlatım Tavsiyeleri
MATEMATİK ile ilgili görsel sonucu
Palme Yayınları YKS Matematik Konu Anlatımlı
Öğrencilerin ve öğretmenlerin genellikle tercih ettiği Palme Yayınlarının bu kitabı da sizlere yardımcı olabilecek kitaptır Detaylı konu anlatımına sahip olan bu kitapta konularınızı eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz. ÖSYM tarzına yakın olan sorularıyla sınava kendinizi hazırlayacağınız kitap olması sebebiyle tercih edilebilir.

Okyanus Yayınları YKS Matematik  Özel Ders Konseptli Konu Anlatımı
ÖSYM’nin son yıllarda soru tarzında yapmış olduğu değişikliklere uygun olarak özel ders mantığı düşünülerek hazırlanmış olan bu kitapta Matematik üzerine her türlü konuyu, özel notları bulabilirsiniz.Özenle hazırlanmış bu kitap biraz kalın olsa da düzenli bir şekilde kullanıldığında sınav sürecinde size çok şey katacaktır.

Esen Yayınları YKS 2.Oturum Matematik Konu Anlatımlı
Konuların açık anlaşılır bir şekilde anlatıldığı,örnek soru çözümleriyle size yardımcı olacak bir kitaptır.Konuların güzel ve detaylı anlatılması sayesinde konuları anlamakta ve konular arası bağ kurmada zorluk yaşamadan eksiksiz ve kaliteli bir şekilde konuları kavrayacağınız bu kitabı tercih edebilirsiniz.

FDD Yayınları YKS Matematik Alan Konu Anlatımlı
Detaylı konu anlatımıyla konularınızı eksiksiz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.İçerisinde soru sayısı çok olmasa da konu anlatımı yönünden eksiklerinizi kalmadan konuları öğrenip her seviyeden soru çözmeye başlayabilirsiniz.

Delta Kültür YKS 2.Oturum Matematik Özet
Tüm YKS konularının özetlerini ve  püf  noktalarını içerir. Tek başına konuyu öğretmek için yeterli değildir ancak yanınızda taşıyıp soru çözerken veya tekrar yaparken yardım alabileceğiniz kaliteli bir kaynaktır.

AYT YKS Matematik Soru Bankası Tavsiyeleri

ÜçDörtBeş Yayınları YKS İleri Matematik Soru Bankası 2. Kitap
ÖSYM tarzında hazırlanmış kitabın içerisinde 11.ve 12.sınıf konularını içeren kitap değişik tarzda sorular içerir. Bu sayede düşünce ve işlem yönünden kendinizdeki değişimi bu kitapla fark edebilirsiniz.Kitap orta-zor seviye olmasına rağmen sınava yakın sorular içerdiğinden inceleyip çözmenizi öneririm.

Yayın Denizi YKS 2. Oturum Matematik Soru Bankası TEK Serisi
Her seviyeye uygun sorular içeren bu kitapla düşünce ve işlem yönündeki ilerlemeyi kendinizde görebilirsiniz.Geometri ilaveli olduğu için ayrı bir geometri kitabı almadan aynı kitap içerisinde kendinizi geliştirebilirsiniz.Çözümlere karekod uygulaması sayesinde kolayca ulaşabilirsiniz.

Karekök Yayınları YKS 2. Oturum Matematik Soru Bankası
Hedefi yüksek olanların çözmesi gereken bir kitaptır. Temeli zayıf olan biri için çok ağır gelebilecek bir kitaptır.Konuları bitirmeye yakın olanların çözmeye başlayabileceği kitap zor sorularıyla herkesin çözeceği türden olmadığı için almadan önce incelemenizi öneririm.

Esen Yayınları YKS 2.Oturum Matematik Soru Kitabı
Kaliteli ve özgün bir soru bankası olan bu kitap orta-zor seviyede olduğundan konularınız ilerletmeye başladığınızda çözmeniz daha uygun olacaktır. Diğer kitaplara öre biraz daha ileri seviyede olması ve  farklı soru tipleriyle çok sayıda soru içermesi yönünden sizi değişik düşünce ve işlemlerle sınava daha kaliteli hazırlar.

Palme Yayınları 2.Oturum Matematik Soru Bankası
Orta seviye kitap olmasına rağmen diğer kaynaklara göre biraz daha fazla soru içermesiyle sebebiyle tercih edilebilir..Ancak başlangıç kitabı olarak uygun olmadığından ve İnternet veya kitap içerisinde çözümleri yer almadığından kitabı alırken incelemenizi tavsiye ederim.

Şenol Hoca Yayınları YKS 2. Oturum İleri Matematik Soru Bankası
Başlangıç için uygun olan bu kitapla temeliniz sağlamlaştırabilirsiniz. Tamamı çözümlü olduğundan zaman harcamadan çözümlere anında ulaşabileceksiniz.

Şenol Hoca Yayınları YKS İleri Matematik Çözüm Asistanlı Soru Bankası
Konularını ilerletmeye başlamış olanlar için orta seviye bir kitaptır.İçerisinde çözümler için ipuçları ve çözüm yolları yer aldığından kendinizi sınava kadar geliştirip kaliteli bir şekilde hazırlanabilirsiniz.

Okyanus Yayınları YKS 40 Seansta Kolay Matematik Soru Bankası
Sıfırdan başlamak isteyenler için itinayla hazırlanmış ideal bir kitaptır. En temelden başlayan bu kitapla kendinizi geliştirerek zor soruları çözmeye başlayabileceksiniz.Bu kitaptan sonra orta-zor seviye bir kitap çözerek sınava her seviye soru çözmüş olarak gireceğinizden hazırlıklı olmuş olacaksınız.Çözümlerin tamamı video çözümlü olduğundan size daha çok kolaylık sağlayacaktır.


Yorumlar

  1. YKS Matematik Konu Dağılımı ve YKS Matematik Soruları konusunda bilgi sahibi olmak, TYT AYT Matematik Konuları ve TYT AYT Matematik Soru Dağılımı detaylarına ulaşmak için aşağıdaki adrese tıklayabilirsiniz.
    http://yksdestek.com/yks-matematik-konulari-soru-dagilimi/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

EN ÇOK OKUNANLAR

YKS Kaynak Kitap Tavsiyeleri 2020 - Öneriler -Çalışma Programı-+MF + Fizik + Kimya + Biyoloji + Edebiyat TYT / AYT

YKS(TYT / AYT) Hedefi Yüksek Olanlar için Kitap Tavsiyeleri 2020 (İlk 5K ve Üst Sıralamalar İçin) MAT- GEO-FIZIK-KIMYA-BIYOLOJI-TÜRKÇE

Bir Mezun Hikayesi - TYT / AYT Kaynak Kitap Tavsiyeleri 2019 - 2020 - Öneriler -Çalışma Programı-YGS+MF

YKS(TYT / AYT) Mağdurundan Öneriler 2018 - Kitap Tavsiyeleri 2017 - 2018 - Öneriler -Çalışma Programı - YGS + MF

ÇALIŞMAYA NERDEN BAŞLICAM ? VERİMLİ DERS ÇALIŞMAK